Πού θα δεξιωθείτε τους καλεσμένους σας;

Επιλέξτε το κατάλληλο μέρος για τη γαμήλια δεξίωση ή πάρτυ

Γαμήλια δεξίωση στη Σίφνο

Η επιλογή του χώρου δεξίωσης είναι ίσως η δυσκολότερη διαδικασία, καθώς από εκεί θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η επιτυχία του πάρτυ σας και σίγουρα δε θέλετε να φύγουν δυσαρεστημένοι οι καλεσμένοι σας!

Δεξίωση γάμου στη Σίφνο

Αυτό που πρέπει κατ' αρχάς να κάνετε, είναι να υπολογίσετε τον αριθμό των καλεσμένων που θα παραβρεθούν στη δεξίωση και να καταλήξετε στο ύφος που θέλετε να δώσετε στο γάμο σας και στον προϋπολογισμό σας. Δεδομένου ότι στη Σίφνο βρέχει σπάνια, δεν θα πρέπει να σας απασχολήσει η ύπαρξη διαθέσιμου κλειστού χώρου στο κέντρο που θα επιλέξετε.

Δεξίωση γάμου στη Σίφνο

Αυτά που πρέπει σίγουρα να προσέξετε είναι:

  • Η χωρητικότητα του κέντρου. Το κέντρο πρέπει να χωράει άνετα τους καλεσμένους σας και να μένει κάποιος χώρος που θα μπορείτε να χορέψετε. Αν αποφασίσετε για μπουφέ, υπολογίστε επιπλέον χώρο για το στήσιμο του μπουφέ και την εύκολη μετακίνηση των καλεσμένων από το τραπέζι τους στο μπουφέ.
  • Το ύφος του χώρου πρέπει να ταιριάζει με το ύφος που θέλετε να δώσετε στο γάμο σας. Σε έναν επίσημο γάμο η δεξίωση θα γίνει σε κέντρο με μεγάλο προσεγμένο χώρο, με αρκετή απόσταση ανάμεσα στα τραπέζια, μπαρ και ενδεχομένως πισίνα. Ένας πιο παραδοσιακός θα γίνει σε εστιατόριο με καλό service και ποιοτική τοπική ή διεθνή κουζίνα, ενώ για πάρτυ επιλέξτε ένα μπαρ δίπλα στη θάλασσα, με αρκετό χώρο και δυνατότητα μπουφέ. Πρέπει επίσης να ενημερωθείτε για την ένταση της μουσικής και την ώρα που πρέπει κάθε κέντρο να την σταματήσει, καθώς αυτά εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Δε θέλετε πάνω στο κέφι να έρθει η αστυνομία και να κλείσει τη μουσική!
  • Η ευκολία πρόσβασης από την εκκλησία στο κέντρο. Κάποιοι καλεσμένοι θα είναι χωρίς αυτοκίνητο και η πιθανότητα εύρεσης ταξί είναι μηδαμινή. Αν το κέντρο είναι μακριά από τον τόπο τέλεσης του μυστηρίου και οι καλεσμένοι χωρίς μεταφορικό μέσο αρκετοί, προτείνουμε τη μίσθωση πούλμαν για τη μεταφορά τους. Μπορείτε να απευθυνθείτε στα τουριστικά γραφεία της Σίφνου προκειμένου να ενημερωθείτε για το κόστος μίσθωσης πούλμαν.

Tip: Πότε πρέπει να κλείσετε τον χώρο δεξίωσης; Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς! Μην ξεχνάτε ότι παντρεύεστε κατά την διάρκεια της υψηλής περιόδου σε έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό!

Βρείτε μας

Γράψτε τα σχόλιά σας

Σχετικά με το e-sifnos.com

Πολιτική Απορρήτου
Όροι Χρήσης

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-sifnos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-sifnos είναι ανεξάρτητες από το e-sifnos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-sifnos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή