Περιήγηση στη Σίφνο & πληροφορίες για τα ταξί

Πως θα μετακινηθείτε με λεωφορεία, ταξί ή με τα πόδια.

Χρήσιμες πληροφορίες για τις μετακινήσεις σας.

Transfers & Tours στη Σίφνο

Απόκρυψη πληροφοριών μονάδας

Travel Bag


Travel Bag, Στη Σίφνο

Στη Σίφνο

Μπορούμε να σας μεταφέρουμε όπου επιθυμείτε, με ασφάλεια, αξιοπιστία και ιδιωτικότητα. Γνωρίστε μαζί μας τις ομορφιές της Σίφνου. Αναλαμβάνουμε την περιήγησή σας στα πιο γνωστά αξιοθέατα αλλά και στα λιγότερο δημοφιλή...

Travel Bag telephone

Travel Bag telephone +30 6987603159

Η θέση του Travel Bag: Στη Σίφνο
Travel Bag
 • Ανοικτά:
 • ΙΑΝ
 • ΦΕΒ
 • ΜΑΡ
 • ΑΠΡ
 • ΜΑΙ
 • ΙΟΥΝ
 • ΙΟΥΛ
 • ΑΥΓ
 • ΣΕΠ
 • ΟΚΤ
 • ΝΟΕ
 • ΔΕΚ

Τα δώδεκα χωριά της Σίφνου συνδέονται μεταξύ τους τακτικά κατά τη θερινή περίοδο με πυκνά δρομολόγια που εκτελούν λεωφορεία, ενώ τη συγκοινωνία εξυπηρετούν και δέκα ταξί.

Λεωφορείο στη Σίφνο

Εναλλακτικά, οργανωμένες ομάδες ατόμων μπορούν να μισθώσουν mini-van, πούλμαν ή λεωφορείο συνδυάζοντας, εφόσον το ζητήσουν, τις μετακινήσεις τους με ξενάγηση στη Σίφνο. Περισσότερες πληροφορίες στα τουριστικά γραφεία Miles Away & Θησαυρός του Αιγαίου.

Μετακινήσεις με ιδιωτικό λεωφορείο στη Σίφνο

Επίσης, υπάρχουν στη Σίφνο με έδρα στις Καμάρες (λιμάνι), στην Απολλωνία (πρωτεύουσα) και στον Πλατύ Γιαλό πολλές επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

Οι χιλιομετρικές αποστάσεις στη Σίφνο είναι μικρές και ο χρόνος πρόσβασης στο πιο μακρινό χωριό ή παραλία δεν ξεπερνάει τα 20 λεπτά.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ
ΚΑΜΑΡΕΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ 5 χλμ.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ – ΚΑΤΑΒΑΤΗ 1,2 χλμ.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ – ΕΞΑΜΠΕΛΑ 1,6 χλμ.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ – ΒΑΘΥ 10 χλμ.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ – ΦΑΡΟΣ 7 χλμ.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ – ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ 8 χλμ.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ – ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ 10 χλμ.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ – ΑΡΤΕΜΩΝΑΣ 1,3 χλμ.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ – ΠΟΥΛΑΤΗ 3,3 χλμ.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ – ΧΕΡΡΟΝΗΣΟΣ 15,5 χλμ.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ - ΤΡΟΥΛΛΑΚΙ 8,5 χλμ.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ - ΒΡΟΥΛΙΔΙΑ 12,5 χλμ.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ - ΑΓ. ΑΝΝΑ 2,2 χλμ.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ - ΠΛ. ΠΗΓΑΔΙ 2,5 χλμ.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ - ΚΑΣΤΡΟ 3 χλμ.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ - Κ. ΠΕΤΑΛΙ 1,3 χλμ.
ΚΑΜΑΡΕΣ - ΤΡΟΥΛΛΑΚΙ (ΜΕΣΩ ΒΟΡΕΙΝΗΣ) 8 χλμ.
ΚΑΜΑΡΕΣ - ΧΕΡΡΟΝΗΣΟΣ (ΜΕΣΩ ΒΟΡΕΙΝΗΣ) 15 χλμ.
ΚΑΜΑΡΕΣ - ΒΡΟΥΛΙΔΙΑ (ΜΕΣΩ ΒΟΡΕΙΝΗΣ) 12 χλμ.

Τέλος, αν σας αρέσει η πεζοπορία, θα βρείτε καταπληκτικές διαδρομές μέσω παλιών μονοπατιών, μακριά από αμαξωτούς δρόμους. Ο χρόνος που θα χρειαστείτε εξαρτάται από τη διαδρομή που θα επιλέξετε, ξεκινώντας από 30 λεπτά. Ένα πλούσιο δίκτυο από παραδοσιακά σοκάκια και μονοπάτια συνδέει όλα τα χωριά και τις παραλίες μεταξύ τους αλλά και με πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Τα ταξί στη Σίφνο

Τη συγκοινωνία στη Σίφνο, εκτός από τα λεωφορεία, εξυπηρετούν και δέκα ταξί.

Κάθε ταξί έχει σε εμφανές σημείο ένα νούμερο. Αυτό είναι το διακριτικό του ταξί και έτσι μπορείτε να ξεχωρίζετε ποιό είναι το ταξί που καλέσατε (π.χ. στο λιμάνι κατά την άφιξή σας).

Διακριτικό ταξί Κινητό τηλ.
Νο 1
Νο 2 6944742652
Νο 3 6988808888
Νο 4 6944444904
Νο 5 6944642680
Νο 6 6944696409
Νο 7 6932403485
Νο 8 6944936111
Νο 9 6944900972
Νο 10 6973209720

Σκόπιμο είναι, αν θέλετε κατά την άφιξή σας στη Σίφνο να σας περιμένει κάποιο ταξί, να έχετε κλείσει ραντεβού, ιδίως τους μήνες Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο.

Ταξί στη Σίφνο

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-sifnos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-sifnos είναι ανεξάρτητες από το e-sifnos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-sifnos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.