Γαμήλια τούρτα και γλυκά στη Σίφνο

Τούρτα γάμου και κεράσματα στη Σίφνο. Γαμήλιες τούρτες και παραδοσιακά γλυκά

Γαμήλια τούρτα και παραδοσιακά γλυκά κεράσματα

Η γαμήλια τούρτα είναι βασικό συστατικό κάθε δεξίωσης γάμου. Η παραγγελία της πρέπει να γίνει αρκετά νωρίς και το ζαχαροπλαστείο που θα την ετοιμάσει να έχει εμπειρία στις γαμήλιες τούρτες.

Η τούρτα θα φωτογραφηθεί και θα δοκιμαστεί από όλους τους καλεσμένους γι' αυτό πρέπει να της δώσετε την ανάλογη βαρύτητα. Σημαντικό είναι:

  • να είναι φρέσκια
  • η μεταφορά της στο χώρο της δεξίωσης να γίνει εγκαίρως
  • η διακόσμησή της να ταιριάζει με τη διακόσμηση του χώρου

Στη Σίφνο, υπάρχουν αρκετά ζαχαροπλαστεία που αναλαμβάνουν γαμήλιες τούρτες και εγγυώνται για τη φρεσκάδα τους. Δεν έχετε παρά να τα επισκεφθείτε, να δοκιμάσετε ποια γεύση σας αρέσει και να αποφασίσετε συζητώντας με τους υπευθύνους, πως θα είναι η δική σας γαμήλια τούρτα.

Γαμήλια τούρτα στη Σίφνο

Ένα γλυκάκι για τους καλεσμένους σας

Πολλά είναι τα ζευγάρια που εκτός από την τούρτα, επιλέγουν να προσφέρουν στους καλεσμένους τους (συνήθως μαζί με τη μπομπονιέρα) και κάποιο από τα παραδοσιακά γλυκά της Σίφνου (παστέλι, αμυγδαλωτά, μπουρέκια κ.α.). Τέτοιου είδους κεράσματα θα βρείτε κυρίως σε παραδοσιακά εργαστήρια που υπάρχουν σχεδόν σε όλους τους οικισμούς της Σίφνου.

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-sifnos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-sifnos είναι ανεξάρτητες από το e-sifnos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-sifnos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.