Παραδοσιακοί οργανοπαίχτες (βιολί & λαούτο)

Μια ξεχωριστή νότα για το γάμο σας, με παραδοσιακούς οργανοπαίχτες

Συνοδεία της νύφης από παραδοσιακούς οργανοπαίχτες

Πολύ όμορφη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας θα είναι να συνοδεύεται η νύφη από οργανοπαίχτες. Παραδοσιακά στη Σίφνο ένα τακίμι (βιολί & λαούτο) συνοδεύει τους μελλόνυμφους στην εκκλησία, αφού έχει πρώτα περάσει, συνοδεία των καλεσμένων, από τα σπίτια του κουμπάρου, της κουμπάρας, του γαμπρού και της νύφης. Επειδή όμως ο παραδοσιακός Σιφνέικος γάμος ξεφεύγει πολύ από τα συνηθισμένα (ξεκινάει στις 12 το μεσημέρι και τελειώνει μετά τις 10 το επόμενο πρωί), δεν προτείνουμε να τον ακολουθήσετε.

Θα είναι όμως πολύ ωραίο η νύφη να συνοδεύεται ως την εκκλησία από ένα τακίμι που θα παίζει σκοπούς του γάμου. Η εικόνα είναι παραδοσιακή και πρωτότυπη συνάμα, και σίγουρα θα ενθουσιάσει τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας, ειδικά αν έχετε και καλεσμένους από χώρες του εξωτερικού. Τέλος, μπορείτε αν θέλετε, να κανονίσετε με τους μουσικούς να παίξουν κάποιους νησιώτικους σκοπούς και στη δεξίωση, ανεβάζοντας το κέφι!

Tip: Μιλήστε καλύτερα με έναν από τους οργανοπαίχτες (καλύτερα το βιολιτζή), εξηγήστε του τι θέλετε για το γάμο σας και ζητήστε του να βρει αυτός το δεύτερο άτομο. Έτσι εξασφαλίζετε μία καλή χημεία στο τακίμι.

Συνοδεία της νύφης από παραδοσιακούς οργανοπαίχτες

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-sifnos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-sifnos είναι ανεξάρτητες από το e-sifnos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-sifnos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.