Αναρρίχηση στη Σίφνο

Αναρριχητικός τουρισμός στη Σίφνο

Αναρριχητικά πεδία της Σίφνου

Τα πεδία

Τα 4 αναρριχητικά πεδία της Σίφνου διαθέτουν 70 διαδρομές που ποικίλουν σε βαθμό δυσκολίας και ύψος (από εύκολες μέχρι μέτριας δυσκολίας 5b – 7b), πράγμα που τις καθιστά ιδανικές για αρχάριους και σχολές αναρρίχησης.

Το καλοκαίρι τα πεδία βρίσκονται στην σκιά σχεδόν όλη την ημέρα, προσφέροντας έτσι την δυνατότητα να συνδυαστούν οι διακοπές σε νησί, με αναρρίχηση. Όλα τα πεδία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι (Καμάρες) και δεν απαιτείται αυτοκίνητο για την πρόσβαση σε αυτές.

Απαιτούμενος εξοπλισμός

Οι αναρριχητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους: 70m σκοινί (για κάποιες διαδρομές αρκεί και μικρότερο), 10-16 σετάκια, παπούτσια, κράνος και μπωντριέ.

Σε όλες τις διαδρομές υπάρχουν ασφάλειες και ρελέ με καραμπινέρ.

Η διάνοιξη των διαδρομών έγινε με πρωτοβουλία της ΔΗΚΕΣ από τους Δημήτρη Τιτόπουλο, Αντώνη Τσεσμετζόγλου και Κώστα Τσουκλίδη.

Αναρρίχηση στο πεδίο Μεταλλεία Αναρρίχηση στη Σίφνο Αναρρίχηση στη Σίφνο Εναλλακτικές δραστηριότητες στη Σίφνο Αναρριχητικό πεδίο στις Καμάρες rope swing στη Σίφνο Αναρρίχηση στη Μαύρη Σπηλιά Το πεδίο μπαρουταποθήκη από μακριά

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-sifnos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-sifnos είναι ανεξάρτητες από το e-sifnos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-sifnos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.