Επιλέγοντας τη νυφική ανθοδέσμη - Στολισμός εκκλησίας - δεξίωσης

Επιλέξτε την κατάλληλη νυφική ανθοδέσμη και το στολισμό για το γάμο σας

Στολισμός γάμου στη Σίφνο. Νυφική ανθοδέσμη

Σκοπεύετε να διαβείτε το κατώφλι της εκκλησίας και δεν ξέρετε τι ανθοδέσμη σας ταιριάζει; Συγκεντρώσαμε για σας μερικές βασικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την ανθοδέσμη που θα αναδείξει εσάς και το νυφικό σας, κρατώντας το χαρακτήρα του γάμου σας.

Το μέγεθος

Το νυφικό και ο σωματότυπός σας θα παίξουν το σημαντικότερο ρόλο στο μέγεθος της ανθοδέσμης. Ο κανόνας (όχι απαράβατος πάντως) είναι:

 • Μικροκαμωμένες νύφες - μικρή ανθοδέσμη
 • Χυμώδεις νύφες - μεγάλη ανθοδέσμη
 • Νυφικό με όγκο - μεγάλη και πλούσια ανθοδέσμη
 • Αέρινο νυφικό σαν φόρεμα - αρκετά μικρή ανθοδέσμη
Νυφική ανθοδέσμη και στολισμός γάμου στη Σίφνο

Το στυλ

Κυρίαρχο ρόλο στο χαρακτήρα της ανθοδέσμης που θα διαλέξετε έχουν το στυλ του γάμου και το νυφικό σας. Επιγραμματικά προτείνουμε:

 • Επίσημος γάμος - κομψό κυκλικό πλούσιο μπουκέτο ή ανθοδέσμη σε σχήμα καταρράκτη
 • Μοντέρνος γάμος - μικρή κυκλική ανθοδέσμη
 • Πλούσιο ή "λαμπερό" νυφικό - απλό μικρό μπουκέτο

Από πού όμως θα προμηθευτείτε την ανθοδέσμη και τα λουλούδια που θα στολίσουν την ομορφότερη μέρα της ζωής σας;

Υπάρχουν πολλά ανθοπωλεία που αναλαμβάνουν το στολισμό της εκκλησίας και του χώρου της δεξίωσης, όπου κι αν γίνει ο γάμος. Το κόστος όμως του στολισμού γάμου στη Σίφνο ανεβαίνει πολύ καθώς εκτός από τα λουλούδια θα κληθείτε να πληρώσετε τα εισιτήρια και την διαμονή (αν κριθεί απαραίτητη) του συνεργείου που θα τα τοποθετήσει, καθώς και τα ημερομίσθιά τους (υπολογίζετε 400-700ευρώ επιπλέον).

Εμείς λοιπόν σας προτείνουμε να αναθέσετε τον ανθοστολισμό στα ανθοπωλεία που βρίσκονται στη Σίφνο, για τους παρακάτω λόγους:

 • Εμπειρία στο στολισμό εκκλησίας & χώρου δεξίωσης
 • Γνώση των ιδιεταιροτήτων των ναών της Σίφνου και του στολισμού που ταιριάζει στον καθένα
 • Ποιότητα (τα λουλούδια δεν ταλαιπωρούνται μιας και μένουν σε ειδικούς θαλάμους μέχρι τη στιγμή του στολισμού)
 • Σας στοιχίζει οικονομικότερα!

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-sifnos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-sifnos είναι ανεξάρτητες από το e-sifnos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-sifnos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.