Γαμήλια σουίτα και διαμονή καλεσμένων στη Σίφνο

Επιλέξτε το κατάλληλο κατάλυμα για εσάς και για τους καλεσμένους σας, στη Σίφνο

Διαμονή μελλονύμφων στη Σίφνο

Καταλύματα στη Σίφνο

Απόκρυψη πληροφοριών μονάδας

Sifnos Hotel Benaki


Sifnos Hotel Benaki, Πλατύς Γιαλός, Σίφνος

Πλατύς Γιαλός, Σίφνος

Σας καλωσορίζουμε στο Benaki Hotel, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Πλατύ Γιαλού, 30μ. από την ομορφότερη παραλία της Σίφνου. Όλα τα δωμάτια είναι προσεγμένα, κομψά, άνετα, λουσμένα από το κυκλαδίτικο φως πλημμυρισμένα από τις μυρωδιές του περιβολιού μας...

Sifnos Hotel Benaki telephone

Sifnos Hotel Benaki telephone +30 2284071334

="http://sifnoshotelbenaki.book-onlinenow.net/index.aspx?Page=0&lan_id=el-GR&uid=&src=" target="_blank">Sifnos Hotel Benaki online booking
Η θέση του Sifnos Hotel Benaki: Πλατύς Γιαλός, Σίφνος
Sifnos Hotel Benaki
 • Ανοικτά:
 • ΙΑΝ
 • ΦΕΒ
 • ΜΑΡ
 • ΑΠΡ
 • ΜΑΙ
 • ΙΟΥΝ
 • ΙΟΥΛ
 • ΑΥΓ
 • ΣΕΠ
 • ΟΚΤ
 • ΝΟΕ
 • ΔΕΚ
Απόκρυψη πληροφοριών μονάδας

Hotel Petali Village


Hotel Petali Village, Πάνω Πετάλι, Σίφνος

Πάνω Πετάλι, Σίφνος

Στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε το σπίτι σας μακρυά από το σπίτι σας, σχεδιάσαμε το ξενοδοχείο Πετάλι σαν να είναι ένας ξεχωριστός οικισμός μέσα στον οικισμό...

Hotel Petali Village telephone

Hotel Petali Village telephone +30 2284033024

="http://sifnoshotelpetali.book-onlinenow.net/index.aspx?Page=0&lan_id=el-GR&uid=&src=" target="_blank">Hotel Petali Village online booking
Η θέση του Hotel Petali Village: Πάνω Πετάλι, Σίφνος
Hotel Petali Village
 • Ανοικτά:
 • ΙΑΝ
 • ΦΕΒ
 • ΜΑΡ
 • ΑΠΡ
 • ΜΑΙ
 • ΙΟΥΝ
 • ΙΟΥΛ
 • ΑΥΓ
 • ΣΕΠ
 • ΟΚΤ
 • ΝΟΕ
 • ΔΕΚ

Η διαμονή των μελλονύμφων

Αποφασίσατε να παντρευτείτε στη Σίφνο; Πού θα μείνετε; Αυτό εξαρτάται από το γούστο σας και τον προϋπολογισμό σας.

Αν σκοπεύετε να περάσετε το μήνα του μέλιτος στη Σίφνο, καλό θα είναι να διαλέξετε ένα κατάλυμα άνετο, ήσυχο και με καλό service. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει απαραιτήτως να απευθυνθείτε σε ξενοδοχείο. Υπάρχουν αρκετά νεόκτιστα ευρύχωρα ενοικιαζόμενα δωμάτια που παρέχουν υπηρεσίες που θα τις ζήλευαν αρκετά ξενοδοχεία. Διαλέξτε κατάλυμα κατάλληλο για τη διαμονή σας στη Σίφνο.

Αν πάλι θα μείνετε μία-δυο μέρες, καλό θα ήταν να βρείτε ένα κατάλυμα κοντά στο μέρος που θα γίνει η δεξίωση. Έτσι θα μπορέσετε να πάτε με το νυφικό σας και όποια στιγμή το αποφασίσετε να πεταχτείτε ως το δωμάτιο και να αλλάξετε, χωρίς να αφήσετε μόνους τους καλεσμένους σας για ώρα. Ακόμη, μετά τη δεξίωση θα είστε αρκετά κουρασμένοι και καλό θα ήταν να μην οδηγήσετε ιδίως αν έχετε πιει αρκετά!

Τέλος, αν η δεξίωση γίνει σε κάποιο ξενοδοχείο, βολικό θα ήταν να έχετε κλείσει εκεί και το δωμάτιο που θα μείνετε.

Γαμήλια σουίτα στη Σίφνο

Η διαμονή σας των καλεσμένων σας στη Σίφνο

Πρώτα θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα πληρώσετε εσείς τα δωμάτια κάποιων καλεσμένων σας ή όχι. Λάβετε ως δεδομένο πως οι άνθρωποι που θα έρθουν στη Σίφνο για να παραβρεθούν στο νέο σας ξεκίνημα θα είναι σαφώς λιγότεροι από αυτούς που θα έρχονταν στο γάμο σας αν αυτός γινόταν στην ηπειρωτική Ελλάδα. Αυτό βέβαια είναι μάλλον θετικό μιας και θα έρθουν αυτοί που πραγματικά θέλουν να είναι στο γάμο σας. Στους υπόλοιπους που θα παρευρίσκονταν απλά για "να βγάλουν την υποχρέωση", έχετε δώσει μία πρώτης τάξης δικαιολογία για την απουσία τους!

Αν τους φιλοξενήσετε

Αν οι καλεσμένοι που θα έρθουν στο γάμο σας είναι λίγοι και επιθυμείτε να τους φιλοξενήσετε, καλό θα είναι να τους κρατήσετε δωμάτια αρκετά κοντά μεταξύ τους.

Στη Σίφνο υπάρχουν καταλύματα για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια, δίπλα στη θάλασσα, με ωραία θέα, μέσα σε οικισμούς, γενικά με λίγο ψάξιμο μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Κάντε κρατήσεις αρκετών δωματίων σε λίγα συγκροτήματα. Έτσι θα πετύχετε καλύτερες τιμές και οι καλεσμένοι σας θα γίνουν μια μεγάλη παρέα. Πάρτε προσφορές και κλείστε τα δωμάτια άμεσα. Όσο πιο νωρίς το ψάξετε τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να βρείτε τα δωμάτια που θέλετε σε συμφέρουσες τιμές. Μην το αφήσετε για αργότερα, γιατί θα προλάβουν να τα κλείσουν άλλοι!

Οι περισσότεροι από τους καλεσμένους σας θα έρθουν σε διάστημα μίας -το πολύ δύο- ημερών και κάποιος δικός σας άνθρωπος θα πρέπει να τους πάει στα δωμάτιά τους. Επειδή τις τελευταίες ημέρες θα θέλετε να είναι όλα τέλεια και ο χρόνος μέχρι τη μεγάλη στιγμή είναι πολύ περιορισμένος, αφιερώστε το λιγότερο δυνατό χρόνο σε μετακινήσεις.

Καλό θα ήταν να μην βάλετε τον πατέρα σας να κάνει όλη μέρα τον ξεναγό μεταφέροντας τους προσκεκλημένους σας στα δωμάτιά τους. Θέλει αυτές τις στιγμές να είναι κοντά σας!

Ενημερώστε εγκαίρως τους καλεσμένους σας για το κατάλυμα που τους κλείσατε και τη διάρκεια της διαμονής τους σε αυτό. Με αυτό τον τρόπο τους δίνεται και τη δυνατότητα να παρατείνουν τη διαμονή τους με χρέωσή τους όσοι και για όσο το επιθυμούν. Μην ασχοληθείτε εσείς με τις αλλαγές των κρατήσεων γιατί και πολύ χρόνο θα αναλώσετε και υπάρχει η πιθανότητα από παρανόηση κάποια κράτηση να μη γίνει σωστά και ο καλεσμένος σας να δυσαρεστηθεί.

Αν μείνουν με χρέωσή τους

Ίσως η καλύτερη λύση είναι να μείνει ο καθένας στο κατάλυμα που θα διαλέξει για όσο διάστημα επιθυμεί. Σ' αυτή την περίπτωση καλό είναι να κάνουν τις κρατήσεις μόνοι τους. Έτσι θα γλυτώσετε α) το ψάξιμο δωματίων και β) τη μουρμούρα των μονίμως ανικανοποίητων συγγενών!

Διαμονή των καλεσμένων του γάμου στη Σίφνο

Βοηθήστε τους να βρουν αυτό που θέλουν

Οι περισσότεροι έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ. Βρείτε ένα site που θα τους παρέχει πληροφορίες για αρκετά καταλύματα και στείλτε τους τη διεύθυνσή του. Εμείς σας προτείνουμε να τους στείλετε στο www.e-sifnos.com όπου είναι καταχωρημένα κατά περιοχή όλα τα καταλύματα της Σίφνου και υπάρχουν πλούσιες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για πολλά από αυτά.

Για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, καλό είναι να μεριμνήσετε δίνοντάς τους εσείς κάποιες πληροφορίες. Κάντε μία λίστα με καταλύματα που θεωρείτε κατάλληλα για τους καλεσμένους σας, συμπληρώστε δίπλα την τιμή διανυκτέρευσης (οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν τις τιμές στο site τους) και τα τηλέφωνα επικοινωνίας. Δώστε τα στους καλεσμένους σας μαζί με τηλέφωνα ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων/μοτοσυκλετών.

Παροτρύνετέ τους να κάνουν την κράτηση του καταλύματός τους νωρίς για να μείνουν σε όποιο δωμάτιο τους αρέσει και όχι σε όποιο είναι διαθέσιμο τη στιγμή που θα αποφασίσουν να κάνουν κράτηση.

Βρείτε μας

Γράψτε τα σχόλιά σας

Σχετικά με το e-sifnos.com

Πολιτική Απορρήτου
Όροι Χρήσης

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-sifnos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-sifnos είναι ανεξάρτητες από το e-sifnos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-sifnos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή