Εστιατόριο-Ψησταριά του Κουτσουνά, Βαθύ (Συκίδι), Σίφνος

Εστιατόριο-ψησταριά με μαγευτική θέα στο Βαθύ και στο ηλιοβασίλεμα

Ντόπια κρεατικά ψημένα με μαστοριά και μοναδικές Σιφνέικες γεύσεις

Αξίζει να φτάσετε ως εδώ τόσο για τη νοστιμιά των φαγητών και των κρεατικών αλλά και για τη μοναδική θέα σε όλο τον κόλπο του Βαθιού.

Αγναντεύοντας τη θάλασσα και τα αραγμένα σκάφη και ιστιοφόρα, θα απολαύσετε μοναδικές γεύσεις μακριά από την πολύβουη πολυκοσμία της παραλίας.

Για τις πιο κρύες μέρες ή νύχτες, προσφέρεται και ευρύχωρη σάλα στο εσωτερικό του εστιατορίου.

Αναλαμβάνουμε δεξιώσεις γάμων & βαπτίσεων.

Ανοιχτά από το μεσημέρι.

Παραδοσιακή Ταβέρνα Ψησταριά Κουτσουνάς, Βαθύ - Σίφνος Παραδοσιακή Ταβέρνα Ψησταριά Κουτσουνάς, Βαθύ - Σίφνος Παραδοσιακή Ταβέρνα Ψησταριά Κουτσουνάς, Βαθύ - Σίφνος Παραδοσιακή Ταβέρνα Ψησταριά Κουτσουνάς, Βαθύ - Σίφνος Παραδοσιακή Ταβέρνα Ψησταριά Κουτσουνάς, Βαθύ - Σίφνος Παραδοσιακή Ταβέρνα Ψησταριά Κουτσουνάς, Βαθύ - Σίφνος Παραδοσιακή Ταβέρνα Ψησταριά Κουτσουνάς, Βαθύ - Σίφνος Παραδοσιακή Ταβέρνα Ψησταριά Κουτσουνάς, Βαθύ - Σίφνος Παραδοσιακή Ταβέρνα Ψησταριά Κουτσουνάς, Βαθύ - Σίφνος

Προσφέρει

  • ψητά της ώρας από ντόπια κρέατα
  • μαγειρευτά
  • πλούσιους μεζέδες
  • υπέροχη θέα στο Βαθύ και στο ηλιοβασίλεμα
  • free WiFi
Εντυπώσεις πελατών στο Tripadvisor

Επικοινωνία

Εστιατόριο-Ψησταριά του Κουτσουνά

Τηλέφωνο

2284071156
6970848913
6946377751

Διεύθυνση

Βαθύ (Συκίδι), Σίφνος
Κυκλάδες - Ελλάδα

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-sifnos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-sifnos είναι ανεξάρτητες από το e-sifnos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-sifnos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή