Ψαροταβέρνα Χερρόνησος, Χερρόνησος, Σίφνος

Χερρόνησος... το βορειότερο άκρο της Σίφνο, με την αμμουδερή παραλία

Ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά από το καΐκι μας!

Στο βορειότερο άκρο του νησιού μας, σε απόσταση 14 χιλιομέτρων από την Απολλωνία βρίσκεται το χωριό Χερρόνησος. Με την πρώτη ματιά θα μαγευτείτε αγναντεύοντας από ψηλά αυτό το μικρό, παραδοσιακό ψαροχώρι. Εδώ λοιπόν σε αυτό το απομακρυσμένο ψαροχώρι βρίσκεται η ταβέρνα μας "Η Χερρόνησος".

Με τραπεζάκια κάτω από τα αλμυρίκια και δίπλα στη θάλασσα, σας περιμένουμε να απολαύσετε παραδοσιακούς μεζέδες, θαλασσινά, φρέσκα ψάρια από τα καΐκια μας και αστακούς ζωντανούς, απευθείας από τη θάλασσα. Ψάρια ψητά στα κάρβουνα, ψαρόσουπα, και αστακομακαρονάδες είναι οι σπεσιαλιτέ μας. Το μυστικό δεν είναι άλλο από τη φρεσκάδα των προϊόντων μας, κάτι που θα το διαπιστώσετε και εσείς!

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΩΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ!

Εστιατόριο - ψαροταβέρνα Χερρόνησος, Χερρόνησος - Σίφνος Εστιατόριο - ψαροταβέρνα Χερρόνησος, Χερρόνησος - Σίφνος Εστιατόριο - ψαροταβέρνα Χερρόνησος, Χερρόνησος - Σίφνος Εστιατόριο - ψαροταβέρνα Χερρόνησος, Χερρόνησος - Σίφνος Εστιατόριο - ψαροταβέρνα Χερρόνησος, Χερρόνησος - Σίφνος Εστιατόριο - ψαροταβέρνα Χερρόνησος, Χερρόνησος - Σίφνος Εστιατόριο - ψαροταβέρνα Χερρόνησος, Χερρόνησος - Σίφνος Εστιατόριο - ψαροταβέρνα Χερρόνησος, Χερρόνησος - Σίφνος Εστιατόριο - ψαροταβέρνα Χερρόνησος, Χερρόνησος - Σίφνος

Προσφέρει

  • τραπέζια δίπλα στη θάλασσα
  • φρέσκα ψάρια και θαλασσινά
  • καφέ

Τι υπάρχει τριγύρω

  • παραλία
  • στάση λεωφορείου
  • μικρός μόλος για αποβίβαση από σκάφη
  • μίνι μάρκετ

Επικοινωνία

Ψαροταβέρνα Χερρόνησος

Τηλέφωνο

2284033119
6974859287
fax: 2284033119

Διεύθυνση

Χερρόνησος, Σίφνος
Κυκλάδες - Ελλάδα

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-sifnos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-sifnos είναι ανεξάρτητες από το e-sifnos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-sifnos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.