Διαμερίσματα Μαρκέλλα, Φάρος, Σίφνος

Διαμονή στον Φάρο με υπέροχη θέα στη θάλασσα

Διαμερίσματα στη Φασολού, μπορούν να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα

Το συγκρότημα

Σε μια από τις πιο ωραίες περιοχές της Σίφνου, στον Φάρο, απόλυτα εναρμονισμένα με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, με θέα στην παραλία της Φασολούς ή στον βράχο της Χρυσοπηγής και μόλις 150μέτρα από τη θάλασσα βρίσκονται τα διαμερίσματα της Μαρκέλλας.

Πλαισιωμένα από έναν κατάφυτο και σκιερό κήπο είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν και να σας προσφέρουν ό,τι χρειάζεστε για πραγματικά ξεκούραστες και χαλαρές διακοπές στη Σίφνο.

Η μονάδα αποτελείται από 4 διαμερίσματα (2 - 6 ατόμων), το ένα εκ των οποίων διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα. Όλα τα καταλύματα διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις καθώς και ευρύχωρες βεράντες με καταπληκτική θέα. Τρεις παραλίες βρίσκονται σε λίγα λεπτά περπάτημα από τα δωμάτια (Φασολού, Φάρος και Γλυφό), ενώ στο γραφικό ψαροχώρι του Φάρου θα βρείτε μίνι μάρκετ, καφέ και εστιατόρια πάνω στο κύμα.

Διαμερίσματα Μαρκέλλα, Φάρος - Σίφνος Διαμερίσματα Μαρκέλλα, Φάρος - Σίφνος Διαμερίσματα Μαρκέλλα, Φάρος - Σίφνος Διαμερίσματα Μαρκέλλα, Φάρος - Σίφνος Διαμερίσματα Μαρκέλλα, Φάρος - Σίφνος Διαμερίσματα Μαρκέλλα, Φάρος - Σίφνος Διαμερίσματα Μαρκέλλα, Φάρος - Σίφνος Διαμερίσματα Μαρκέλλα, Φάρος - Σίφνος Διαμερίσματα Μαρκέλλα, Φάρος - Σίφνος Διαμερίσματα Μαρκέλλα, Φάρος - Σίφνος Διαμερίσματα Μαρκέλλα, Φάρος - Σίφνος Διαμερίσματα Μαρκέλλα, Φάρος - Σίφνος Διαμερίσματα Μαρκέλλα, Φάρος - Σίφνος Διαμερίσματα Μαρκέλλα, Φάρος - Σίφνος

Παροχές

Όλα τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με:

 • κλιματιστικό
 • πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
 • καφετιέρα
 • βραστήρα
 • τηλεόραση
 • Free WiFi
 • ευρύχωρη βεράντα με θέα στη θάλασσα ή στον κήπο

Η καθαριότητα είναι καθημερινή.

Η μονάδα διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Τι υπάρχει τριγύρω

 • Εστιατόρια
 • Cafe Bar
 • Παραλίες
 • Μίνι Μάρκετ
 • Στάση λεωφορείου
 • μικρός μόλος για δέσιμο σκαφών
 • Μονοπάτι No2 Κάστρο - Χρυσοπηγή
 • Μονοπάτι No3Α Θόλος - Χρυσοπηγή

Τιμές

2/κλινα Οι τιμές στα δίκλινα διαμερίσματα κυμαίνονται από 32 ευρώ έως 83 ευρώ και εξαρτώνται από την περίοδο και τη διάρκεια της διαμονής.
διαμερίσματα (3-4 άτομα) Οι τιμές κυμαίνονται από 39 ευρώ έως 95 ευρώ και εξαρτώνται από την περίοδο και τη διάρκεια της διαμονής.
διαμέρισμα (4-6 άτομα) Οι τιμές κυμαίνονται από 61 ευρώ έως 140 ευρώ και εξαρτώνται από την περίοδο και τη διάρκεια της διαμονής.

Πολιτική ακυρώσεων

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε λιγότερο από 21 μέρες, πριν τη δηλωθείσα ημερομηνία άφιξης, ο πελάτης οφείλει να αποζημιώσει την επιχείρηση με το μισό της τιμής που συμφωνήθηκε για το σύνολο των διανυκτερεύσεων.

Αν η ακύρωση γίνει πριν από 21 τουλάχιστον ημέρες, ο πελάτης απαλλάσσεται από την αποζημίωση και η επιχείρηση υποχρεούται στην επιστροφή της προκαταβολής που τυχόν εισέπραξε.

Αίτημα κράτησης

Επικοινωνία

Διαμερίσματα Μαρκέλλα

Τηλέφωνο

2284071439
6972917114
2109888014
2109833020

Διεύθυνση

Φάρος, Σίφνος
Κυκλάδες - Ελλάδα

Αριθμός αδείας ΕΟΤ (ΜΗΤΕ): 1172Κ132Κ0441000

Βρείτε μας

Γράψτε τα σχόλιά σας

Σχετικά με το e-sifnos.com

Πολιτική Απορρήτου
Όροι Χρήσης

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-sifnos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-sifnos είναι ανεξάρτητες από το e-sifnos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-sifnos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή