Κατοικία Νικολός, Εξάμπελα, Σίφνος

Διαμονή με καταπληκτική θέα στη θάλασσα

Ένα ευρύχωρο σπίτι στο κέντρο της Σίφνου

Το σπίτι

Το σπίτι του Νικολού βρίσκεται σε ένα μικρό ύψωμα λίγο μετά τον οικισμό των Εξαμπέλων και από την αυλή του οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας, των γύρω νησιών αλλά και της Σίφνου που απλώνεται μπροστά τους.

Πρόκειται για ένα ευρύχωρο σπίτι που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως 5 άτομα. Διαθέτει δύο ανεξάρτητα υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι και με δύο μονά κρεβάτια. Στον χώρο της κουζίνας που είναι πλήρως εξοπλισμένη υπάρχει φαγητού και ένα άνετο καθιστικό με καναπέ. Τέλος έχει δύο μπάνια με ντουζιέρα καθώς και πλυντήριο ρούχων.

Σε μικρή απόσταση από το σπίτι βρίσκεται η στάση του λεωφορείου με το οποίο μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλους τους οικισμούς και στις παραλίες του νησιού, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που τα δρομολόγια των λεωφορείων είναι αρκετά πυκνά.

Ο πάντα χαμογελαστός ιδιοκτήτης, ο Νικολός θα χαρεί να σας προσφέρει σπιτικό παγωτό... που φτιάχνει ο ίδιος με τα χεράκια του!

Ενοικιαζόμενο σπίτι Νικολός, Εξάμπελα - Σίφνος Ενοικιαζόμενο σπίτι Νικολός, Εξάμπελα - Σίφνος Ενοικιαζόμενο σπίτι Νικολός, Εξάμπελα - Σίφνος Ενοικιαζόμενο σπίτι Νικολός, Εξάμπελα - Σίφνος Ενοικιαζόμενο σπίτι Νικολός, Εξάμπελα - Σίφνος Ενοικιαζόμενο σπίτι Νικολός, Εξάμπελα - Σίφνος Ενοικιαζόμενο σπίτι Νικολός, Εξάμπελα - Σίφνος Ενοικιαζόμενο σπίτι Νικολός, Εξάμπελα - Σίφνος Ενοικιαζόμενο σπίτι Νικολός, Εξάμπελα - Σίφνος Ενοικιαζόμενο σπίτι Νικολός, Εξάμπελα - Σίφνος Ενοικιαζόμενο σπίτι Νικολός, Εξάμπελα - Σίφνος

Παροχές

Το σπίτι του Νικολού διαθέτει:

 • εξοπλισμένη κουζίνα
 • μεγάλο ψυγείο
 • 3 τηλεοράσεις
 • κλιματισμό
 • βεράντα με πανοραμική θέα

Το σπίτι διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Δεν μπορούμε να δεχτούμε κατοικίδια ζώα καθώς γύρω από το σπίτι υπάρχουν περιβόλια.

Τι υπάρχει τριγύρω

 • Μίνι μάρκετ
 • Στάση λεωφορείου
 • Μαύρος Πύργος
 • Μονοπάτι No1 Άγιος Ανδρέας - Αρτεμώνας
 • Μονοπάτι No3Α Θόλος - Χρυσοπηγή
 • Μονοπάτι No3 Απολλωνία - Πλατύς Γιαλός

Αίτημα κράτησης

Επικοινωνία

Κατοικία Νικολός

Τηλέφωνο

6972468207

Διεύθυνση

Εξάμπελα, Σίφνος
Κυκλάδες - Ελλάδα

Αριθμός αδείας ΕΟΤ (ΜΗΤΕ): 1172Κ112Κ088620000

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-sifnos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-sifnos είναι ανεξάρτητες από το e-sifnos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-sifnos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.