Το Σταυρί, Απολλωνία, Σίφνος

Το τοπικό κατάστημα φρέσκων προϊόντων!

στην αρχή του Στενού της Απολλωνίας

Καλώς ήρθατε στο “Το Σταυρί,” το κατάστημά σας για τα πιο φρέσκα και ποιοτικά τοπικά προϊόντα. Βρισκόμαστε στην καρδιά της Απολλωνίας και είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία αγροτικών προϊόντων απευθείας από τα χωράφια μας στο τραπέζι σας.

Γευθείτε τη διαφορά των τοπικών προϊόντων, καλλιεργημένα και συγκομισμένα με φροντίδα.

Δεχόμαστε παραγγελίες.

Στο "Το Σταυρί" θα βρείτε:

  • Φρέσκο Κρέας και Λαχανικά: Κατευθείαν από το αγρόκτημά μας, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα και γεύση
  • Φρούτα: Μερικά από τους δικούς μας οπωρώνες και μερικά προσεκτικά επιλεγμένα από αξιόπιστους τοπικούς παραγωγούς
  • Ελαιόλαδο: Παραγόμενο από τα δικά μας ελαιόδεντρα, προσφέροντας πλούσιες και αγνές γεύσεις
  • Τοπικά Βότανα: Μαζεμένα από την σιφνέικη ύπαιθρο την ιδανική εποχή για το καλύτερο άρωμα
  • Μέλι: Φυσικό και γλυκό, κατευθείαν από τις κυψέλες μας.
  • Τυρί: Παραγόμενο από το δικό μας γάλα, προσφέροντας γεύση παράδοσης και ποιότητας.
Παραδοσιακά προϊόντα Σίφνου, Το Σταυρί Παραδοσιακά προϊόντα Σίφνου, Το Σταυρί Παραδοσιακά προϊόντα Σίφνου, Το Σταυρί Παραδοσιακά προϊόντα Σίφνου, Το Σταυρί Παραδοσιακά προϊόντα Σίφνου, Το Σταυρί Παραδοσιακά προϊόντα Σίφνου, Το Σταυρί Παραδοσιακά προϊόντα Σίφνου, Το Σταυρί Παραδοσιακά προϊόντα Σίφνου, Το Σταυρί

Επικοινωνία

Το Σταυρί

Τηλέφωνο

2284032204

Διεύθυνση

Απολλωνία, Σίφνος
Κυκλάδες - Ελλάδα

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-sifnos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-sifnos είναι ανεξάρτητες από το e-sifnos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-sifnos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.