ΕΛΙΝ Ανεφοδιασμός σκαφών, Καταβατή, Σίφνος

Πρατήριο υγρών καυσίμων της ΕΛΙΝ στη Σίφνο

Διανομή υγρών καυσίμων και αυτόματος πωλητής καυσίμων 24/7

Στον δρόμο που οδηγεί στο Βαθύ, λίγο πριν το δημοτικό σχολείο της Σίφνου και τη διασταύρωση για το λιμάνι, θα βρείτε το πρατήριο υγρών καυσίμων του Αβρανά.

Αναλαμβάνουμε τον ανεφοδιασμό του σκάφους σας σε ολες τις προβλήτες του νησιού με τη σιγουριά που σας παρέχουν τα καύσιμα της ΕΛΙΝ!

Στο πρατήριό μας λειτουργεί αυτόματος πωλητής καυσίμων όλο το 24ωρο, στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Διανομή υγρών καυσίμων στη Σίφνο Διανομή υγρών καυσίμων στη Σίφνο Διανομή υγρών καυσίμων στη Σίφνο

Προσφέρει

  • πλυντήριο
  • λιπαντήριο
  • βουλκανιζατέρ
  • μπαταρίες
  • auto market
  • 24hr αυτόματο πωλητή καυσίμων
  • κάρτες επιβράβευσης

Δεκτές πιστωτικές κάρτες

Επικοινωνία

ΕΛΙΝ Ανεφοδιασμός σκαφών

Τηλέφωνο

2284033283
6945306012
6982376012

Διεύθυνση

Καταβατή, Σίφνος
Κυκλάδες - Ελλάδα

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-sifnos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-sifnos είναι ανεξάρτητες από το e-sifnos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-sifnos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.