Εστιατόριο Ψησταριά Γιώργος-Δημήτρης, Φασολού (Φάρος), Σίφνος

Εστιατόριο με θέα τη γνωστότερη εικόνα της Σίφνου, την Παναγία Χρυσοπηγή

Απολαύστε το φαγητό σας δίπλα στη θάλασσα κάτω από τη σκιά των δέντρων.

Στη νότια πλευρά της Σίφνου, στον οικισμό του Φάρου, θα βρείτε την παραλία Φασολού.

Εδώ αφού απολαύσετε το μπάνιο σας και την δροσιά που προσφέρουν τα αλμυρίκια στην αμμουδιά, γευτείτε μοναδικά πιάτα στο εστιατόριο - ψησταριά "Γιώργος - Δημήτρης".

Έχοντας πολυετή πείρα στο χώρο της μαγειρικής, οι ιδιοκτήτες του προσφέρουν μοναδικά ψητά στα κάρβουνα από φρέσκα ντόπια κρέατα, γευστικούς μεζέδες, φρέσκα ψάρια, αλλά και παραδοσιακά σιφνέικα πιάτα, ψημένα στον πετρόχτιστο ξυλόφουρνο, που υπάρχει στον χώρο τους. Και όλα αυτά απολαμβάνοντας στη δροσιά των δέντρων, με θέα στο βράχο της Παναγίας Χρυσοπηγής.

Ακόμη στο χώρο του κτήματος λειτουργεί καφέ μπαρ, που θα σας ξεδιψάσει με κάποιο αναψυκτικό, ποτό ή καφέ.

Θα μας βρείτε ανοικτά από το Πάσχα έως τέλη Σεπτέμβρη.

Εστιατόριο Ψησταριά "Γιώργος Δημήτρης", Φασολού (Φάρος) - Σίφνος Εστιατόριο Ψησταριά "Γιώργος Δημήτρης", Φασολού (Φάρος) - Σίφνος Εστιατόριο Ψησταριά "Γιώργος Δημήτρης", Φασολού (Φάρος) - Σίφνος Εστιατόριο Ψησταριά "Γιώργος Δημήτρης", Φασολού (Φάρος) - Σίφνος Εστιατόριο Ψησταριά "Γιώργος Δημήτρης", Φασολού (Φάρος) - Σίφνος Εστιατόριο Ψησταριά "Γιώργος Δημήτρης", Φασολού (Φάρος) - Σίφνος Εστιατόριο Ψησταριά "Γιώργος Δημήτρης", Φασολού (Φάρος) - Σίφνος Εστιατόριο Ψησταριά "Γιώργος Δημήτρης", Φασολού (Φάρος) - Σίφνος Εστιατόριο Ψησταριά "Γιώργος Δημήτρης", Φασολού (Φάρος) - Σίφνος Εστιατόριο Ψησταριά "Γιώργος Δημήτρης", Φασολού (Φάρος) - Σίφνος

Προσφέρει

  • τραπέζια δίπλα στη θάλασσα
  • μαγειρευτά και ψητά της ώρας
  • καφέ, αναψυκτικά

Ο χώρος διατίθεται για εκδηλώσεις

Τι υπάρχει τριγύρω

  • παραλίες (Φασολού, Φάρος και Γλυφό)
  • στάση λεωφορείου
  • μίνι μάρκετ
  • μικρός μόλος για πρόσδεση σκαφών

Επικοινωνία

Εστιατόριο Ψησταριά Γιώργος-Δημήτρης

Τηλέφωνο

2284071493

Διεύθυνση

Φασολού (Φάρος), Σίφνος
Κυκλάδες - Ελλάδα

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-sifnos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-sifnos είναι ανεξάρτητες από το e-sifnos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-sifnos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή