Εστιατόριο Δελφίνι, Καμάρες, Σίφνος

Εστιατόριο Δελφίνι, το πιο όμορφο μπαλκόνι της Σίφνου

Μοναδικές γεύσεις με διαλεχτά και ποιοτικά υλικά

Εδώ, στην άκρη της συνοικίας της Αγίας Μαρίνας, στις Καμάρες, σε ένα από τα πιο όμορφα μπαλκόνια της Σίφνου, με θέα όλο τον κόλπο των Καμαρών, την παραλία και το ηλιοβασίλεμα θα βρείτε το εστιατόριο Δελφίνι.

Το εστιατόριο λειτουργεί εδώ και χρόνια στο ισόγειο του ξενοδοχείου Δελφίνι και προσφέρει παραδοσιακές και σπιτικές γεύσεις, μαγειρεμένες με μεράκι και αγάπη. Τα περισσότερα προϊόντα που χρησιμοποιούμε προέρχονται από ντόπιους μικρούς παραγωγούς, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την τοπική οικονομία αλλά και την αειφορία της Σίφνου.

Θα μας βρείτε ανοιχτά από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ με ποικιλία γεύσεων αλλά και με δροσιστικά κοκτέιλς, μακριά από την οχλοβοή του κεντρικού δρόμου των Καμαρών.

Επίσης στον χώρο του εστιατορίου μπορούν να φιλοξενηθούν και δεξιώσεις εκδηλώσεων.

Σίφνος εστιατόριο Δελφίνι Σίφνος εστιατόριο Δελφίνι Σίφνος εστιατόριο Δελφίνι Σίφνος εστιατόριο Δελφίνι Σίφνος εστιατόριο Δελφίνι Σίφνος εστιατόριο Δελφίνι Σίφνος εστιατόριο Δελφίνι Σίφνος εστιατόριο Δελφίνι Σίφνος εστιατόριο Δελφίνι Σίφνος εστιατόριο Δελφίνι

Προσφέρει

  • θέα στη θάλασσα και στις Καμάρες
  • σπιτικό φαγητό
  • Σιφνέικες πρώτες ύλες
  • καφέ
  • δροσιστικά ποτά και κοκτέιλ
Εντυπώσεις πελατών στο Tripadvisor

Επικοινωνία

Εστιατόριο Δελφίνι

Τηλέφωνο

2284033740

Διεύθυνση

Καμάρες, Σίφνος
Κυκλάδες - Ελλάδα

Βρείτε μας

Γράψτε τα σχόλιά σας

Σχετικά με το e-sifnos.com

Πολιτική Απορρήτου
Όροι Χρήσης

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-sifnos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-sifnos είναι ανεξάρτητες από το e-sifnos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-sifnos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή