Στούντιος Άννα, Βαθύ, Σίφνος

Δωμάτια στο Βαθύ, λίγα μέτρα από την παραλία

Πληρώς εξοπλισμένα στούντιος για όσους θέλουν να χαρούν τη θάλασσα

Το συγκρότημα

Στο Βαθύ, σε μία από τις μεγαλύτερες αμμουδιές της Σίφνου, θα βρείτε τα ενοικιαζόμενα καταλύματά μας, Στούντιος Άννα. Χτισμένα λίγα μόλις μέτρα από την παραλία, είναι ιδανικά για οικογένειες και βρίσκονται σε κατάλληλη θέση για όσους θέλουν να χαρούν τη θάλασσα στις διακοπές τους και να περάσουν πραγματικά αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στη Σίφνο.

Κατά μήκος της παραλίας λειτουργούν εστιατόρια και ταβέρνες με παραδοσιακές σιφνέικες γεύσεις και καφέ-μπαρ κυριολεκτικά πλάι στο κύμα. Επίσης στο Βαθύ θα βρείτε καταστήματα και εργαστήρια κεραμικών, ενώ πολύ κοντά στα στούντιος λειτουργεί μίνι μάρκετ από το οποίο μπορείτε να εφοδιαστείτε όλα τα απαραίτητα.

Το συγκρότημα αποτελείται από 6 δωμάτια και 2 γκαρσονιέρες, στα οποία προσφέρονται όλες οι σύγχρονες ανέσεις. Μπροστά από τη μονάδα υπάρχει κοινόχρηστη αυλή όπου μπορείτε να απολαύσετε την θέα στην καταγάλανη θάλασσα.

Στούντιος Άννα, Βαθύ - Σίφνος Στούντιος Άννα, Βαθύ - Σίφνος Στούντιος Άννα, Βαθύ - Σίφνος Στούντιος Άννα, Βαθύ - Σίφνος Στούντιος Άννα, Βαθύ - Σίφνος Στούντιος Άννα, Βαθύ - Σίφνος Στούντιος Άννα, Βαθύ - Σίφνος Στούντιος Άννα, Βαθύ - Σίφνος Στούντιος Άννα, Βαθύ - Σίφνος

Παροχές

Δωμάτια με θέα στη θάλασσα (2-3 άτομα) Ψυγείο, νεροχύτης (στα δύο δωμάτια), κλιματισμός, τηλεόραση, internet, μπάνιο, ηλεκτρικό μάτι για παρασκευή πρωινού
Δωμάτια με θέα στον κήπο (πίσω πλευρά)
(2-3 άτομα)
Ψυγείο, νεροχύτης, κλιματισμός, τηλεόραση, internet, μπάνιο, ηλεκτρικό μάτι για παρασκευή πρωινού
Μονόχωρη γκαρσονιέρα
(2-4 άτομα)
Κουζίνα, κλιματισμός, τηλεόραση, internet, μπάνιο, μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα
Δίχωρη γκαρσονιέρα
(2-4 άτομα)
Κουζίνα σε ξεχωριστό δωμάτιο, κλιματισμός, τηλεόραση, internet, μπάνιο, αυλή με θέα στη θάλασσα

Τι υπάρχει τριγύρω

 • Εστιατόρια
 • Cafe bar
 • Μίνι Μάρκετ
 • Παραλία
 • Θαλάσσια σπορ
 • Στάση λεωφορείου
 • Ελεύθερος δημοτικός χώρος στάθμευσης
 • Μόλος για πρόσδεση σκαφών
 • Μονοπάτι No5 Απολλωνία - Βαθύ
 • Μονοπάτι No4 Πλατύς Γιαλός - Φυκιάδα - Πλατύς Γιαλός
 • Μονοπάτι No4Α Βαθύ - Πύργος Μεγαλόγιαννη

Τιμές 2017

Οι τιμές των καταλυμάτων μας εξαρτώνται από τον αριθμό των ατόμων, τη διάρκεια και την περίοδο της κράτησης και κυμαίνονται από 25€ έως 65€.

Αίτημα κράτησης

Επικοινωνία

Στούντιος Άννα

Τηλέφωνο

2284071128

Διεύθυνση

Βαθύ, Σίφνος
Κυκλάδες - Ελλάδα

Αριθμός αδείας ΕΟΤ (ΜΗΤΕ): 1144K112K0454900

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-sifnos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-sifnos είναι ανεξάρτητες από το e-sifnos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-sifnos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή