Δωμάτια Ρουμπίνα, Χρυσοπηγή, Σίφνος

Διαμονή με καταπληκτική θέα στη Χρυσοπηγή

Αμφιθεατρικά χτισμένα δωμάτια, σύμφωνα με την Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική.

Το συγκρότημα

Δίπλα σε μία από τις πιο γνωστές εικόνες της Ελλάδας, το Ακρωτήρι της Παναγίας Χρυσοπηγής, επιλέξαμε να χτίσουμε τα καταλύματα "Ρουμπίνα". Τα δωμάτια είναι χτισμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και συνδέονται μεταξύ τους με πλακόστρωτους διαδρόμους.

Η θέα που προσφέρουν είναι μοναδική καθώς εκτός από τη Χρυσοπηγή που απλώνεται μπροστά τους, "βλέπουν" τις παραλίες της περιοχής (Αποκοφτό και Σαούρες) αλλά και τον γραφικό οικισμό του Φάρου.

Με λίγα λεπτά περπάτημα φτάνετε στο Αποκοφτό, την αμμουδερή παραλία της περιοχής με τα υπέροχα κρυστάλλινα νερά, όπου θα βρείτε και εστιατόρια. Εναλλακτικά μπορείτε να κολυμπήσετε στις Σαούρες (μικρή παραλία με βότσαλο), ενώ για τους πιο τολμηρούς, προσφέρονται και τα βράχια της Χρυσοπηγής.

Σε μικρή απόσταση από τα δωμάτια "Ρουμπίνα" θα βρείτε μίνι-μάρκετ και τη στάση του λεωφορείου.

Η μονάδα μας αποτελείται από 5 δίκλινα, 2 τρίκλινα και 1 τετράκλινο δωμάτιο.

Δωμάτια Ρουμπίνα, Χρυσοπηγή - Σίφνος Δωμάτια Ρουμπίνα, Χρυσοπηγή - Σίφνος Δωμάτια Ρουμπίνα, Χρυσοπηγή - Σίφνος Δωμάτια Ρουμπίνα, Χρυσοπηγή - Σίφνος Δωμάτια Ρουμπίνα, Χρυσοπηγή - Σίφνος Δωμάτια Ρουμπίνα, Χρυσοπηγή - Σίφνος Δωμάτια Ρουμπίνα, Χρυσοπηγή - Σίφνος Δωμάτια Ρουμπίνα, Χρυσοπηγή - Σίφνος Δωμάτια Ρουμπίνα, Χρυσοπηγή - Σίφνος Δωμάτια Ρουμπίνα, Χρυσοπηγή - Σίφνος Δωμάτια Ρουμπίνα, Χρυσοπηγή - Σίφνος Δωμάτια Ρουμπίνα, Χρυσοπηγή - Σίφνος Δωμάτια Ρουμπίνα, Χρυσοπηγή - Σίφνος Δωμάτια Ρουμπίνα, Χρυσοπηγή - Σίφνος Δωμάτια Ρουμπίνα, Χρυσοπηγή - Σίφνος

Παροχές

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με:

 • κλιματιστικό
 • ανεμιστήρα οροφής
 • Free Wifi
 • τηλεόραση
 • πλήρως εξοπλισμένο κουζινάκι (εκτός από ένα)
 • μπαλκόνι ή αυλή με υπέροχη θέα.

Η μονάδα διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης.

Τι υπάρχει τριγύρω

 • Εστιατόρια
 • Παραλίες
 • Στάση λεωφορείου
 • Μίνι Μάρκετ
 • Μονοπάτι No2 Κάστρο - Χρυσοπηγή
 • Μονοπάτι No3Α Θόλος - Χρυσοπηγή

Τιμές

2κλινα δωμάτια 35 - 65€
3κλινα δωμάτια 40 - 75€
4κλινα δωμάτια 40 - 80€

Αίτημα κράτησης

Επικοινωνία

Δωμάτια Ρουμπίνα

Τηλέφωνο

2284071297
6972598146
2284031481

Διεύθυνση

Χρυσοπηγή, Σίφνος
Κυκλάδες - Ελλάδα

Αριθμός αδείας ΕΟΤ (ΜΗΤΕ): 1028165

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών . Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-sifnos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-sifnos είναι ανεξάρτητες από το e-sifnos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-sifnos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή